Iets heel anders

Dit leek ons een toepasselijke titel voor dit stukje van onze website. Hier vindt u door ons handgemaakte sieraden. Misschien heeft u hiervan al wat gezien tijdens een bezoek aan ons pension. Niet alleen het sieraad, maar ook de meeste kralen zijn handgemaakt van polymeer klei. Polymeer klei wordt afgebakken in de oven en gelakt of gepolijst. Hieronder staat hoe een eenvoudig bloemmotief in klei wordt opgebouwd. De rol met het motiefje wordt vervolgens in plakjes gesneden en op een bolletje klei gelegd om een kraal te maken, of een hanger, of wat dan ook. De mogelijkheden zijn, zolang het in de oven past, onbeperkt.
Alle sieraden op deze website kunt u bij ons bestellen. Wij hanteren zeer aantrekkelijk prijzen voor deze unieke kettingen en hangers.
Wilt u een bestelling plaatsen? Stuur dan een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , wij bevestigen uw bestelling met de bijbehorende kosten. Na ontvangst van de betaling wordt het sieraad direct naar u verzonden.
Wilt u direct naar ons aanbod Kettingen en/of Hangers dan kunt u rechts in het menu uw keuze maken.