gastenboek kattenpension monies3Welkom in ons gastenboek

Hier kunt u een bericht achterlaten met uw ervaringen met Kattenpension Monies.
Indien u een bericht achterlaat wordt u gevraagd om uw e-mail adres in te vullen. Dit e-mail adres wordt nergens op onze website gebruikt en is alleen ter voorkoming van ongewenste berichten.
Zodra uw bericht is goedgekeurd zal het in dit gastenboek verschijnen.

Post Message
Subject *
Name *
Email
Content *
 
 
 

Hendrik Reijmers: Sams hotel

Best lang gezocht naar een goed pension voor onze rode kater Sammie.  Bij Monies hebben we het gevonden. Hij voelt zich er goed. Mooi verblijf, schoon, veel klim mogelijkheden en hij kan naar buiten. Je merkt dat Monique de juiste aandacht heeft voor de katten. Chapeau!

Saturday, 30 April 2016

Anouk: Ratjetoe logeert graag!

Het is al meer dan een jaar dat Ratjetoe regelmatig komt logeren bij Monique. Poes heeft haar plekje gevonden. Dank je wel voor alle goede zorgen en tot komende week als ik madammeke komt brengen,

Sunday, 16 August 2015

Anouk: Ratjetoe

Vorig jaar heeft m'n poezenbeest Ratjetoe verscheidene malen gelogeerd bij Monies poezenopvang. Eerst wennen voor poes en mijzelf, want ja m'n allerliefste poezenbeestje achterlaten in opvang/pension is niet eenvoudig. Ratjetoe is snel gewend en werd met warme, liefdevolle zorg omringd, net als alle andere logés. Dus ik ook erg blij. Het was fijn om Monique regelmatig te mogen berichten met vragen over hoe het logeren verliep. Monique is zorgzaam voor alle beestjes, heeft goed in de gaten wie wel of niet met elkaar in de huiskamer kunnen verblijven en heeft aandacht voor de individuele poes.  Het is schoon, en er zijn voldoende eten, drinken en kattenbakken aanwezig. Een aanrader in een rustige, buiten omgeving! Monique, bedankt tot zover en Ratjetoe komt dit jaar weer graag bij je logeren. 

Sunday, 22 February 2015

Nanda: chico

Lieve Monique Bedankt voor alle goede zorgen voor Chico. Hij heeft het erg naar zijn zin gehad.  Zijn zo blij dat we zo'n goed pension gevonden hebben. Nu kunnen we met een gerust  gevoel  wat sneller onze zoon bezoeken. Een poot van Chico Lieve groet Jan en Nanda

Saturday, 26 April 2014

kok: jaapi en Spider

Hoi Monique. We zijn erg blij dat we zo n goed kattenpension voor onze katten hebben gevonden. We hebben geen verandering gemerkt bij Jaapi en Spider. Wij kunnen jou kattenpension van Harte aanbevelen. Bedankt voor de Goede zorg. Vr Groet Fam Kok uit Putten.

Thursday, 27 February 2014

 

Powered by Phoca Guestbook